Bakırköy Asus servisi

NiÄŸde Asus Servisi

Bu yayını değerlendir

Günümüzde teknolojinin bize getirdikleriyle her şey oluşmaya başladı. Telefonsuz ve bilgisayarsız bir hayat artık çok zorlaştı. Çünkü iş dünyasında, okulda veya evde hayatımızın her alanında teknolojik araçlara ihtiyacımız var. Bunun için en çok kullanılan araç genellikle bilgisayar olmasına rağmen, kendini korumayan bilgisayarlar ilk gün olarak hizmet edemez. Bilgisayarlar, yüklü programlardan, açık uygulamalardan, oyunlardan veya diğer birçok şeyden yavaşladıklarında zamanla yavaşlar, bu durumu ciddiye almayız ve genellikle hizmete sunmanın gerekli olmadığını düşünürüz.

Ama bu daha bilgisayarımız yavaşlar bile, veremin lider. Düzenli olarak bakımı yapılan bilgisayarlar tüm bakımlardan sonra eskisi gibi çalışmaya devam edecek ve ömürleri uzayacaktır. Asus bilgisayarlarınızın bakımını yapmak için Asus Niğde yetkili servisi hizmetlerini kullanarak bilgisayarlarınızın emin ellerde olduğundan emin olabilirsiniz. Yetkili Servis, garanti kapsamında olup olmadıklarına bakılmaksızın, arızalıysa tüm Asus bilgisayarlarının bakım ve onarımını sağlar.

İşinin ehli hizmeti ve kalifiye personeli sayesinde müşteri memnuniyeti tamdır. Her işlemden önce, cihazınızın sorunları hakkında size bilgi verilecek ve gerekli maliyet hakkında bilgi verilecektir. Sizin için de uygunsa, onarım işlemine başlayın. Niğde Asus servis destek ekibi olarak yaptığımız tüm işlemler için size garanti veriyoruz. İşlemden sonra cihazın çalışmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, Yetkili Servise gelecek ve bir hata olması durumunda ücretsiz bakım ve ücretsiz onarım işlemine gireceksiniz.

NiÄŸde Asus Teknik Servisi

Asus teknik servisi, Asus bilgisayarlarınızın bakımını ve onarımını yapabileceğiniz bir yerdir. Bu teknik servisle ilgili bir sorununuz varsa, sorun anlaşıldığında Asus cihazınızı kontrol edebilir ve isteğinize göre onarım işlemini başlatabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar hayatımızın her alanında kilit noktalardır. Evden çalışan biri için bilgisayar çok önemlidir. Bilgisayarınızın yıllarca sorunsuz çalışması neredeyse imkansızdır. Her bilgisayarın sorunları vardır ve bu sorunlar erken fark edilmeli ve derhal düzeltilmelidir.

Bunun için bir Asus Dizüstü Bilgisayar Onarım Servisi var. İsteğiniz doğrultusunda bilgisayarlarınızı doğrudan evinizden alabilir, telefondaki onarım sürecinden bahsedebilir ve işlemden sonra bilgisayarınızı aldığımız adrese teslim edebiliriz. İşin yoğunluğuna göre bilgisayarı servise götürebilecek kadar müsaittik Evden uzaklaştırma durumunda olmayan müşterilerimiz için işlerinden uzak durmaları çok önemli bir hizmet. Müşteri memnuniyetini önemseyen ve onlar için her detayı düşünen bir firmayız.

Niğde Asus yetkili servisi sizin için sizinle ilgilenir, her geçen gün gelişmeye ve güncellenmeye devam eder. Tecrübeli personeli ve işinde güleryüzlü hizmet ile sizi memnun etmek için çalışıyor. Dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak cihazlarınızda yaşadığınız sorunlar hakkında her zaman bilgi alabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu sayede şubeye gelmeden önce gideceğiniz rotaya karar verebilecek ve zamandan tasarruf edebileceksiniz. Yakınlarda Asus yetkili satıcısı yoksa cihazınızı Aras kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

NiÄŸde Asus Laptop Servisi

Asus dizüstü bilgisayarlar zamanla yavaşlayabilir veya zamanla bozulabilir. Bu durumda endişelenmenize gerek yok. Çünkü Asus yetkili servisi, bilgisayarı tüm ana hatlarıyla inceleyerek sorunun köküne ulaşmaya çalışır. Sorunun, kullanıcının neden olduğu bir hata mı yoksa bilgisayardaki hasarı tespit ederek üretim mi olduğunu belirledikten sonra, garanti kapsamındaysa ücretsiz onarım işlemini başlatın.

Garanti kapsamında deÄŸilse, bu onarım iÅŸlemi belirli bir ücret karşılığında baÅŸlatılır. Onarım iÅŸlemine girmeden önce ücret müşteriyle paylaşılır, müşteri onayını verirse onarım baÅŸlatılır. Dizüstü bilgisayarınızda anlamadığınız birçok sorun olabilir. ÖrneÄŸin, dizüstü bilgisayarınızın anakartı yanmış olabilir. Bu gibi durumlarda Asus teknik servisi, Asus laptop anakart tamiri gerçekleÅŸtirir. Ek olarak, klavyeyi deÄŸiÅŸtirmek, SSD’yi deÄŸiÅŸtirmek gibi birçok iÅŸlem gerçekleÅŸtirilir. Cihazın düzgün çalışması düzenli bakım gerektirir.

Düzenli bakım, dizüstü bilgisayarın ömrünü uzatarak ortaya çıkabilecek büyük ölçekli sorunları önler ve ayrıca sorunları daha hızlı çözmenizi saÄŸlar. Asus bilgisayarlarınızı anlaÅŸmalı kargo firmamızla ücretsiz olarak evinizden alıp firmamızda arıza tespit çalışması yapıyoruz arıza tespit iÅŸlemi tamamen ücretsizdir. Bir arıza tespit edilirse, bu iÅŸlem kullanıcıya bildirilir ve kullanıcının isteÄŸi üzerine onarım iÅŸlemi baÅŸlar. Bir arıza tespit edildikten sonra cihazınızın onarılmasını istemiyorsanız, cihazı evinize göndeririz. Asus Müşteri Hizmetleri’ni arayarak yaÅŸadığınız herhangi bir sorun hakkında bilgi alabilirsiniz.

NiÄŸde Asus Servisi” üzerine 2 yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir