Keçiören Asus Teknik Servisi

Bu yayını değerlendir

Keçiören Asus Teknik Servisi

Türkiye’nin başkenti olan Ankara gelişmiş şehirler arasında yer almaktadır. Kültürel yerleri ile de ön planda olan şehir birçok turiste de ev sahipliği yapmaktadır. Ankara teknolojik yatırımların yapıldığı bir şehirdir. Şehirde bilgisayar kullanım oranı oldukça fazladır. Ayrıca tüm devlet kurumlarının burada yer alması bilgisayar kullanım oranını daha da arttırmaktadır. Özellikle bu bölgede laptop kullanım oranı oldukça fazladır. Bilgisayarınız arızalandığında yapmanız gereken işlemlerden bir tanesi uzman desteği almak olmalıdır. Bu bireysel kullanıcılar hem de kurumsal kullanıcılar için geçerli bir durumdur. Eğer ofisinizde kullandığınız bilgisayarınızda arıza meydana gelmiş ise kendiniz müdahale etmeden uzman desteği almanız verilerin kaybolması önleyecektir. Bunun için Keçiören Asus yetkili servisi olarak hizmet veriyor ve sektör içerisinde en çok tercih edilen firmalar arasında yer alıyoruz. Tüm bilgisayarlar hızlı ve güvenilir bir şekilde tamir edilmektedir.

Teknik Servis Nasıl Seçilmelidir

Teknik servis işi uzmanlık isteyen bir konudur. Bu konuda başarısızlık bilgisayarınızın hasar almasına neden olabilir. En ince ayrıntısına kadar işlemlerin profesyonel bir şekilde yapılmasına olanak sağlamalıdır. Bundan dolayı firmamız size bu konuda yardımcı olmaktadır. Dizüstü bilgisayar arızalarında kurumsal çalışmalar yaparak azami tamir süresi içerisinde onarım işlemini profesyonel olarak sonuçlandırır. Sektör içerisinde birçok teknik servis hizmeti veren firma bulunmaktadır. Siz kurumsal hizmeti ile ön planda olan firmaları tercih etmelisiniz. Çünkü mağdur olmanızın önüne bu şekilde geçebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan teknik servis soruları hakkında Asus yetkili servisi telefonu üzerinden bağlantı kurabilir ve destek alabilirsiniz.

Klavye Arızaları Hakkında

Bilgisayar arızaları olabildiği gibi klavye arızaları da yaşanabilmektedir. Bu tarz arızalar genellikle kullanıcı kaynaklı olur. Kullanıcı klavyeye sert bir şekilde zarar vermiş olabilir. Ayrıca klavye üzerine sıvı bir şey dökülmüş ise oksitlenme yapacaktır. Bu da klavyenizin çalışmasını engelleyecektir. Klavyenizden tam bir performans bekliyorsanız mutlaka temizliğine özen göstermeniz gerekir. Tuşların arası toz olabilmektedir. Bunun için özel temizleyici ürünler kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bilgisayarınızda zaman içerisinde tozlanır. Keçiören Asus servisi olarak bilgisayarlarınızın temizliği konusunda da destek sunuyoruz. Diğer netbook gibi cihazlar içinde yardımcı olan firmamız bu hizmetini garanti kapsamı içerisinde sunar.

Format Atma Hizmeti

Bilgisayarlar arıza verdiğinde birçok kişi format atma yolunu dener. Ancak bu kesin bir çözüm değildir. Arıza farklı bir bölgede ise format atmak sonuç getirmeyecektir. Ayrıca atılan formatın da profesyonel bir düzeyde atılması gerekir. Gerekli kurulum ayarlarının yapılmaması bilgisayarınızı olumsuz olarak etkiler. Keçiören Asus teknik servisi hizmetimizden yararlanarak bilgisayarınıza format atılmasını sağlayabilirsiniz. Yasal olarak yapılan bu işlemde yasal veriler kullanılır. Bundan dolayı güven içerisinde hizmet alabilirsiniz. Notebook cihazlar da da yardımcı olan firmamız geniş hizmet ağı ile sektör içerisinde yer almaktadır.

Arızalanan Cihazlarınızı Nasıl Göndereceksiniz

Bilgisayarınız veya ultrabook cihazınız arızalandı. Ancak servise götürmeye vaktiniz yok. Bu durumda yapmanız gereken Asus teknik servisi adresi üzerinden bağlantı kurarak arızalı cihazlarınızı kargo ile göndermek olacaktır Kargo ile göndermeden önce kurumsal müşteri hizmetlerimize ulaşmalı ve arıza kaydınızı oluşturmalısınız. Bu sayede daha garantili ir şekilde hizmet alabilirsiniz. Arıza kaydı aşamasında sorunun neler olduğunu belirtmelisiniz. Daha sonra kargo ile cihazınızı adresimize gönderebilirsiniz. Herhangi bir sorun oluştuğunda firmamız size dönüş sağlamaktadır. Azami tamir süresi içerisinde yapılan cihazınız tekrar belirttiğiniz adrese gönderilir. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda destek almak için iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Tüm bilgisayar modelleri en kısa süre içerisinde tamir edilir.

19 Mayıs Mahallesi 23 Nisan Mahallesi Adnan Menderes Mahallesi Aktepe Mahallesi Aşağı Eğlence Mahallesi Atapark Mahallesi Ayvalı Mahallesi Bademlik Mahallesi Bağlarbaşı Mahallesi Bağlum Güzelyurt Mahallesi Basınevleri Mahallesi Çaldıran Mahallesi Çalseki Mahallesi Çiçekli Mahallesi Emrah Mahallesi Esertepe Mahallesi Etlik Mahallesi Güçlükaya Mahallesi Gümüşdere Mahallesi Güzelyurt Mahallesi Hasköy Mahallesi Hisar Mahallesi İncirli Mahallesi Kafkas Mahallesi Kalaba Mahallesi Kamil Ocak Mahallesi Kanuni Mahallesi Karakaya Mahallesi Karargahtepe Mahallesi Karşıyaka Mahallesi Kavacık Subayevleri Mahallesi Kösrelik Mahallesi Köşk Mahallesi Kuşcağız Mahallesi Osmangazi Mahallesi Ovacık Mahallesi Pınarbaşı Mahallesi Sancaktepe Mahallesi Sarıbeyler Mahallesi Şefkat Mahallesi Şehit Kubilay Mahallesi Şenlik Mahallesi Şenyuva Mahallesi Tepebaşı Mahallesi Ufuktepe Mahallesi Uyanış Mahallesi Yakacık Mahallesi Yayla Mahallesi Yeşilöz Mahallesi Yeşiltepe Mahallesi Yükseltepe Mahallesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir