Çamlıdere Asus Teknik Servisi

Bu yayını değerlendir

Çamlıdere Asus Teknik Servisi

Bilgisayar tamiri ve yedek parça için sizlerde bilgisayarın önde gelen firmalarından olan  Çamlıdere Asus yetkili servisi ile iletişime geçerek ya da tamir olacak olan ürününüzü teknik servise gönderecek her türlü tamirini yaptırabilirsiniz. Sadece laptop değil tablet, masa üsttü bilgisayar gibi birçok teknolojik ürünü teknik servisine getirerek çalışır hale getirilmesi sağlayabilirsiniz. Sizlerde dokunmatik ekranların veya yazılımlarını kontrol ettirebilirsiniz. Teknik servis her türlü arızayı gidererek 7/24 ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri ile sizlere sunulan hizmetlerle dayalı olarak birçok konuda yardım alabileceğiniz bu teknik servis için sizlerde iletişime geçerek işlemlerinizi daha kısa sürede halledebiliriz sizlerde ürünlerinizi en yakın teknik servisine getirerek tamir edilmesini sağlayabilirsiniz. Daha kullanılır hale getirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ankara da bulunan servisimiz geniş hizmet ağı ile de müşterilerimize yardımcı olmaktadır.

Teknik Serviste Yapılan İşlemler

Teknik servis denildiğinde ilk akla gelen bilgisayar tamiri olmaktadır. Sadece bilgisayar değil  tablet gibi birçok elektronik aletlerin tamiratını gerçekleştirilmektedir. Çamlıdere Asus teknik servisi tamirat yapılabilecek arızalardan bazıları ise; Ana kart arızaları, dokunmatik ekran tamiratı, veri kurtarımı, chip değişimi, format, virüs taraması, devre arızaları gibi birçok arızaya bakılmaktadır. Farklı arızalar için yönlendirilen evinizde ya da kendi tamirhanelerimizde bu işlemleri gerçekleştirebiliriz. Sizlerde bizlere teknolojik ürünlerinizi emanet ederek güvenilir hizmetin tadını çıkartabilirsiniz. Tamir ettiği ürüne garanti veren ve bu garanti süresince çıkan arızalardan hiçbir ücret talep edilmeden tamiratı geçekleştirilmektedir. Garanti kapsamında olan ürünler tekrar tamire ihtiyaç duyulduğunda bu tamirat ücretsiz olarak yapılmaktadır. Garanti kapsamında arızalanan netbook ücretsiz olarak tamirat yapılmaktadır.

 Bilgisayar Türlerine Göre Tamirat Yönetimi

Birçok bilgisayar çeşidi bulunmaktadır. Bu türlerden bazıları masa üstü bilgisayar, tablet, dizüstü bilgisayar, oyun bilgisayarı, iş bilgisayarı yüksek kalite bilgisayar, notebook ve alt kalite bilgisayar gibi birçok tür bulunmaktadır. Kullanım alanı değişiklik gösterdikçe özellikleri değişen bu bilgisayarların normal bir kullanım için alınabilecek olanı laptop yada masa üsttü bilgisayarlardandır. Oyun bilgisayarı olarak satılan bilgisayarlar ne kadar oyun yüklenirse yüklensin kasmayan bilgisayarlardan oluşturmaktadır. Çamlıdere Asus servisi olarak sizlerin bilgisayarlarını gerektiğinden fazla özen göstererek sürüm yükseltme veya istenilen programlar gibi birçok işlem yapılmaktadır. Bu işlemlerin her biri için farklı dallarda çalışan ekip arkadaşlarımız ile sizlere sunmaya çalıştığımız müşteri memnuniyeti ile sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Sizlerde bu hizmeti almak için en yakın Asus servisine götürerek işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Sizlerde teknik servis arızalarına ultrabook cihazınızı getirerek en doğru şekilde işlem yapılmasını ve en kısa zamanda teslim aldırmanın rahatlığı ile tamire verdiğiniz gün tekrar geri alabilirsiniz.

Asus Yetkili Teknik Servis

Asus yetkili teknik servis denildiğinde ilk akla gelen şey sadece Asus marka bilgisayarlarına bakıldığı düşünülse bile Asus ve birçok markaya bakmaktadır. Yedek parça gibi birçok işlemi sağlayabilecek olan ve 7/24 ulaşabileceğiniz Asus yetkili servis telefonu ile müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek sizlerde kaliteli hizmetin farkına varabilirsiniz. Hem güvenilirlik hem de kaliteli hizmet için bizleri tercih edebilirsiniz. Sizlerin teknolojik ürünlerinin tüm hasarlarını gidererek veya parçalarını değiştirerek sizlere ilk gün ki gibi bir bilgisayar sunmayı kendimize görev bilmiş kişiler olarak sizlerde bu özel tutumumuzdan yararlanarak en doğru şekilde hizmet alabilirsiniz. Sizlerde bu hizmetten yaralanmak için Asus teknik servisi adresi ziyaret ederek bilgisayarlarınızı hatta tabletinizi marka fark etmeksizin her türlü teknolojik aletinizi tamir edebilir ve olan en kısa sürede sizlere teslim edebiliriz.

Ahatlar Mahallesi Akkaya Mahallesi Alakoç Mahallesi Atça Mahallesi Avdan Mahallesi Avşarlar Mahallesi Bardakçılar Mahallesi Bayındır Mahallesi Beşbeyler Mahallesi Beyler Mahallesi Buğralar Mahallesi Bükeler Mahallesi Çamköy Mahallesi Çukurören Mahallesi Dağkuzören Mahallesi Doğancı Mahallesi Doğanlar Mahallesi Doymuş Mahallesi Dörtkonak Mahallesi Eldelek Mahallesi Elmalı Mahallesi Elören Mahallesi Elvanlar Mahallesi Gümele Mahallesi Güney Mahallesi İnceöz Mahallesi Kayabaşı Mahallesi Körler Mahallesi Kuşçular Mahallesi Kuyubaşı Mahallesi Meşeler Mahallesi Muzrupağacın Mahallesi Müsellim Mahallesi Orta Mahallesi Osmansin Mahallesi Ömerağa Mahallesi Örenköy Mahallesi Özmüş Mahallesi Peçenek Mahallesi Pelitçik Mahallesi Sarıkavak Mahallesi Tatlak Mahallesi Yahşihan Mahallesi Yahyalar Mahallesi Yayalar Mahallesi Yediören Mahallesi Yılanlı Mahallesi Yoncatepe Mahallesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir